Het is welbekend dat veel mannen een hekel hebben aan winkelen, althans aan fysiek winkelen. Online shoppen is wel voor hun weggelegd zolang ze dit kunnen doen vanaf een luie positie op de bank met een tablet. Poloshirts online kopen wordt daarom ook veelvuldig gedaan. Echter aan het online kleding winkelen zitten wel enkele nadelen. Zo is het heel lastig om de juiste maat in te schatten en kun je de stof niet voelen. Hoe weet je nou of je het juiste poloshirt koopt? Met deze tips wordt het poloshirts online kopen een makkie!

De verschillende melanges

Kwalitatief goede poloshirts zijn meestal gemaakt van 100% katoen. Katoen is een stevig natuurproduct maar het krimpt wel. Daarom zijn er tegenwoordig ook verschillende melanges op de markt. Denk aan een samenstelling van 60% katoen met 40% polyester, deze stof krimpt minder snel maar is ook minder ademend omdat het deels synthetisch is. Ook een combinatie van 95% katoen en 5% elastaan is veelvoorkomend bij een poloshirt. Dit shirts heeft dezelfde eigenschappen als katoen maar is licht elastisch en sluit daarom mooi aan op het lichaam. Koop je een 100% katoenen poloshirt of ééntje met 5% elastaan, zorg dan dat je het shirt niet te krap koopt het zal nog een maatje krimpen in de was.

De beste poloshirt merken

Om te bepalen of je een kwalitatief poloshirt koopt, kun je dus kijken naar de samenstelling van de stof. Je kunt ook kiezen voor één van de vele goede merken poloshirts. Dan weet je in ieder geval zeker dat je kwaliteit koopt. De meest mooie poloshirt merken zijn: PGA Tour, Lacoste Polos, Ralph Lauren Polos, Adidas Polo’s, Under Armour, Fred Perry, Armani, Pier One, Benetton, Burberry, Versace, Moncler, Stone Island, Calvin Klein, Gans, Diesel, Marco Polo, Olymp, Tom Tailor, Jack & Jones. Profuomo en Arrow. Je kunt dergelijke poloshirts online kopen bij Overhemden.com. Op deze website vind je ook een maattabel waarmee je makkelijk de juiste maat van je poloshirt kunt bepalen.