Veel last van koude voeten in de winterperiode? Krijg je ze ook nog eens moeilijk warm? Het warm krijgen of houden van de voeten is niet vanzelfsprekend. Tijdens je activiteit wanneer je bijvoorbeeld een fietstocht of wandeltocht maakt, of je boven op de piste staat is het wel zo fijn om je voeten warm te kunnen houden. De verwarmde sokken zijn hier de juiste oplossing voor. Deze sokken kunnen de voeten gemakkelijk opwarmen en zorgen dat je niet belemmerd word tijdens je activiteit.

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken zijn er in Hiking Edition en in Long Edition. Simpel gezegd korte en lange sokken. De korte sokken zijn fijn voor in lagere schoenen bijvoorbeeld: wandelschoenen of fietsschoenen. De lange sokken kunnen bijvoorbeeld in: skischoenen of in snowboard schoenen. De verwarmde sokken kan je ook binnenshuis gebruiken. Wanneer je zelfs thuis last heb van koude voeten zijn de sokken lekker comfortabel om ook thuis te dragen. De verwarmingsoppervlakte zit aan de voorkant van de voet om de tenen heen. Zowel boven, onder als het teengebied word hierdoor verwarmd.

Afstandsbediening

Beide versies van de sokken werken met een kleine afstandsbediening. Deze afstandsbediening is verbonden met de sokken en zo kan je de warmte bepalen door een druk op de knop. De verwarmde sokken hebben drie verschillende warmte standen. Low, Medium en High. Deze staan ook op de afstandsbediening aangegeven, het uit knopje, L, M en de H spreekt voor zich. Je zet de sokken aan met de afstandsbediening door op een warmte stand te klikken. Ook zit er op de sok zelf een knopje waarmee je de juiste warmte in kan stellen maar, doormiddel van de afstandsbediening is dit een stuk makkelijker.

Accu’s

De verwarmde sokken werken op basis van accu’s. Aan de zijkant van de sok zit een vakje verwerkt waar een aansluiting in zit. Hier kan je de accu instoppen. Deze is zo gemaakt dat je geen last hebt van de accu als je de sok draagt. Er zijn verschillende sterkte accu’s, hoe sterker de accu hoe meer levensduur. Wel is het zo dat hoe warmer jij de sokken zet, hoe meer stroom hij gebruikt en zal de accu sneller leeg raken. Mocht één accupack niet genoeg zijn voor de gehele dag heb je als optie om er een extra accupack bij te nemen. Op deze manier kan je door met de tweede accupack als de eerste leeg is. Zo weet je zeker dat je de hele dag kan genieten van je verwarmde sokken.

De sokken kunnen ook gewoon gewassen worden ondanks de bedrading wat in de sokken zit. Op aansluitkabel zit een plastic dopje die je over de aansluiting kan doen zodat de aansluiting beschermd is tegen water. De verwarmde sokken kunnen gewassen worden op 30 graden.

Conclusie

De verwarmde sokken houden de voeten goed warm tijdens je activiteit of als je simpelweg thuis bent en ze zijn beschikbaar bij Comfort-Producten. Met de afstandsbediening kan jij de juiste warmte van de sokken gemakkelijk afstellen. Doordat de accu’s goed opgeborgen kunnen worden heb je hier geen last van tijdens het dragen. Optimaal genieten van je activiteit met warme voeten!